Inventura
osnovnih sredstava


Olakšajte si život - riješite se inventurnog stresa i učinite svoje poslovanje znatno jednostavnijim, ekonomičnijim i učinkovitijim.

Uslužna djelatnost


Za vlasnike restorana, hotela, dvorana za održavanje priredbi ili stadiona, najvažnije je da procese na prihvatanju gostiju učiniti što jednostavnijim za gledaoce ili sudionike konferencija, kako bi na taj način povećali sigurnost, i prihode. Uređaji za automatsku identifikaciju provjerena su rješenja za ovu djalatnost.

Upravljanje
skladištem


Ogromnim brojem raznih proizvoda, skladišta se suočavaju s problemima pri upravljanju komplikovanim procesima skladištenja, kao upravljanje inventarom i imovinom, preuzimanje narudžbi te otpremanjem i praćenjem proizvoda.

Transport i logistika


Za upravljanje informacijama mobilni računari se savršeno uklapaju, pružajući veću učinkovitost i zadovoljstvo klijenata. Uvid u vremena isporuke, mjesto gdje se roba nalazi, promjene pravca kretanja vozila, izdavanje računa na licu mjesta te praćenje vozila pomoću GPS-a.

Upotreba na terenu


Za rad na terenu osmišljeni su uređaji koji su prilagođeni za takve uvjete, kao što su mobilna prodaja i unaprijeđenje prodaje, gdje radnicima omogućuju da pomoću bežične konekcije u stvarnom vremenu prikupljaju i šalju podatke te opslužuju klijente najbrže ažuriranim informacijama.

Maloprodaja


Maloprodaja kao segment trgovine koji direktno radi sa krajnjim kupcima treba sve brže i pametnije tehnologije , kako bi usluga kupca bila što brža i kvalitetnija, a time i veće zadovoljstvo kupca i prodavca.

Zdravstvene ustanove


Zdravstvene ustanove trebaju partnere koji im mogu osigurati visokokvalitetne proizvode zajedno s nenadmašnom uslugom i podrškom.